in

SVI PRIČAJU O ĆERKI DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Njena fotografija sa Instagrama izazvala je neviđene reakcije!

Od svog prvog javnog pojavljivanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević privlači veliku pažnju medija. Kao član kriznog štaba u jeku pandemije koronavirusa ona se izdvojila svojim držanjem, elegantnim oblačenjem i uvek stilizovanom frizurom. Još tada je jednom prilikom otkrila da je za njen izgled zaslužna njena ćerka Tina, u to vreme tinejdžeraka.

U međuvremenu Tina Tepavčević izrasla je u pravu lepoticu za koju mnogi kažu da je prevazišla i svoju majku, danas aktuelnu ministarku za za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Tina Tepavčević u maju je postala punoletna. Ministarka je svojoj jedininici čestitala rođendan na Instagramu, što je izazvalo lavinu komentara. Javnost je bila očarana prelepom plavokosom devojkom koja liči na majku kao jaje jajetu. Mnogi su u komentarima čak napisali da su morali da protrljaju oči i pogledaju 2 puta jer nisu mogli da veruju da Tina toliko liči na mamu. Nizali su se komplimenti i nema sumnje da je Darija bila preponosna na svoju lepu naslednicu.

Od majke, Tijana je nasledila ne samo lepotu već i istančan ukus za modu. Prve manekenske korake na pisti napravila na modnoj reviji Suzane Perić koja je održana pre nekoliko meseci u Dubaiju u okviru Expoa – najznačajnije turističko-privredne manifestacije na svetskom nivou.

U pratnji majke ona se pojavila i letos na prijemu u rezidenciji američkog ambasadora povodom Dana nezavisnosti SAD. Niko nije mogao da odvoji pogled od lepe Tine koja je blistala u uskoj crnoj haljini s golim ramenom, koja je isticala njenu figuru. 

I ostale fotografije mlade Tepavčevićeve izazivaju podjednaku pažnju na društvenim medijima, a medijima je posebno bila interesantna u jeku pandemije kada je snimljena i kako se vakciniše protiv KOVIDA-19.   

BONUS VIDEO: