in

SVI OBOŽAVAJU FARUKA FAZLINOVIĆA, A NIKO NIJE ZNAO DA MU JE OVO PORODICA: Otkriveno!

Lud zbunje normalan, Foto: Dragana Udovičić

Senad Bašić, koji u seriji “Lud, zbunjen, normalan” glumi Faruka Fazlinovića, pozirao je sa ćerkom Hanom, a osvanula je i nova fotografija njegove supruge Jasne

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić najpoznatiji je po ulozi ženskaroša Faruka Fazlinovića u popularnoj humorističnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”, u privatnom životu veran je samo jednoj ženi.

Sa suprugom Jasnom Bašić u srećnom je braku još od studentskih dana, a zajedno imaju i dvoje dece, sina Skendera i ćerku Hanu, koja je im je podarila i unuku Enu.

Senad svoju porodicu skriva od javnosti, ali Hana, koja živi u Berlinu, sada je u svojim je pričama na Instagramu podelila fotografije na kojima pozira sa ocem i majkom koji su joj došli u posetu.

Inače, Senad je nedavno ostao bez voljenog oca Rušida Bašića, koji je preminuo od leukemije u 87. godini.

– Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove poslednje dane proveli zajedno, šta je, tu je… Neke se stvari ne mogu izbjeći – prokomentarisao je glumac očevu smrt za bosanski Avaz, a tada je najavio i kako se nakon duže poslovne pauze uskoro vraća novim obavezama i projektima, no nije hteo otkrivati detalje.

Otkako je napustio seriju “Lud, zbunjen, normalan”, Bašić je radio kao profesor na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)