in

SVETLO NA KRAJU TUNELA! PEVAČI POSLE GODINU DANA KREĆU SA NASTUPIMA? Menadžeri otkrili KAD i GDE!

Aca Lukas, Foto: printscreen

Najveće domaće muzičke zvezde su posle više od godinu dana zakazale prve nastupe, saznaje Informer. Pevači zbog pandemije koronavirusa od marta prošle godine nisu mogli da nastupaju, a prvi među njima koji su uspeli da ugovore tezge posle “prinudnog odmora” jesu Lepa Brena i Aca Lukas!

Prvi dinar posle duge pauze zaradiće Brena, koja je za 26. jun zakazala veliki koncert u Bugarskoj.

Lepa Brena
foto: Instagram

– Brena jedva čeka da zapeva! Već 15 meseci nigde nije nastupala, a u junu će se pevati u Botev parku u bugarskom gradu Kozloduju pred 30.000 ljudi! Brena je tamo već decenijama velika zvezda, svi pamte njen dolazak helikopterom na stadion u Sofiji 1990. godine. Sad neće sleteti helikopterom, ali sprema pravi spektakl – priča izvor blizak folk zvezdi.

Dan kasnije, 27. juna Aca Lukas pevaće u Novom Pazaru! Odmah za njim celo leto po beogradskim klubovima pevaće Dara Bubamara, Radiša Trajković Đani, Sloba Radanović, Katarina Živković i Milena Ćeranić. Svima njima tezge je zakazao estradni menadžer Goran Lečić Leka.

– Svi oni prve nastupe imaće u Beogradu, ali i u Bosni. Naravno, ako bude dobra epidemiološka situacija – kaže Leka.

Saša Matić
foto: RTV Pink printscreen

Tezge su zakazali i Saša Matić, Milica Todorović i Milica Pavlović, otkriva njihov menadžer Marko Maksimović.

– Skoro svi pevači s kojima sarađujem zakazali su nastupe u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni. Međutim, oni su i dalje pod znakom pitanja jer moramo da čekamo da se još malo stabilizuje epidemiološka situacija. Eto, Saša Matić je i prošlog leta imao desetine zakazanih nastupa, ali su na kraju svi otkazani zbog loše epidemiološke situacije. Svi pevači se nadaju da će konačno početi da rade! – poručuje menadžer Maksimović.

(Espreso / Informer)

.