in

Svekrva je stalno imala samo jedan ZAHTEV!

Pevačica Goca Božinovska prisetila se svekrva dok je bila u braku sa Zoranom Šijanom, a prethodno i sa Radetom Vučkovićem, i otkrila u kakvim je odnosima bila sa njima.

Goca je ovom prilikom otkrila da li je njeno iskustvo da je svekrva za sve kriva.

– Ne. Ja nemam takvo iskustvo. Ja sam imala dve svekrve i obožavala sam ih. I ona mene i ja njih. I ja se trudim da mene snajka voli. Ona (Bojana) je normalno dete, fino, dobro i ja se nadam da ćemo imati dobar odnos. Kod nas je sve sad med i mleko – rekla je Goca, pa dodala:

foto: Printscreen

– Imala sam dve svekrve, ja sam jedva čekala da ustanem ujutru i kad vidim da je nema da pijemo kafu, a živele smo u istom dvorištu, pričam za Zoranovu mamu, ja sam jedva čekala da ona dođe. Ona se stvarno nikada meni nije mešala ni u šta, šta ću da radim, kako ću, šta ću da obučem. A Vučkovićeva mama, ona kad ja legnem, pošto sam bila u drugom stanju sa Jelenom, legnem da spavam, ona sedne ispred da ne bi neko došao da zvoni da ne probude mene. I onda kaže “Spava snajka” , a imala je zahtev da uzmemo kućnu pomoćnicu- ispričala je Goca u emisiji “Magazin In”.

(Espreso)