in

Svedočenje staro 16 godina otkriva pravu ISITINU o poznatoj pevačici!

Pevačica Vesna Zmijanac bila je najveća zvezda na ovim prostorima osamdesetih i devedesetih godina. Postavila je nove standarde na domaćoj estradi. Radila je nastupe i spotove po ugledu na svetski šou-biznis.

Vesna Zmijanac je napravila pauzu od muzičke scene koja je trajala dugih šest godina. Ostavila je pevanje, estradu i živela u mamurluku u izolaciji na ranču na Bukulji. U svojoj autobiografskoj knjizi “Kad zamirišu jorgovani”, Zmijančeva je otkrila da je je njen najveći porok, zapravo, uvek bio alkohol. Od alkoholizma se izlečila 1999. godine i vratila se svom primarnom pozivu.

Davne 2005. godine u jednoj izjavi na pitanje novinarke ko je po njenom mišljenju najkontroverznija ličnost domaće estrade, Vesna je odgovorila bez dileme:

– Mislim da je Jelena Karleuša… Mislim da kod nje nije marketing u pitanju, već je život. Prosto je život izdiktirao pravila i sudbina koja se njoj dešava, takva kakva je… Izgleda kao da je marketing, a u stvari je jako teško ono što ona prolazi. Sve što prolazi je kontroverzno, atraktivno za štampu, a jako tužno u pozadini – rekla je tada pevačica prenosio “Alo”

Te iste godine JK je objavila spot za pesmu “Upravo ostavljena” u kom se poigrava sa religioznim motivima, pa je zbog toga naišla na burne kritike i sebe dovela u nezavidnu poziciju.

Budući da su Vesna i Jelena svojevrsni inovatori što se tiče domaće estrade i da su u medijima prošle “sito i rešeto”, Zmijančeva je mlađu kolegicu poistovetila sa sobom.

-Mislim da ja jedina mogu da je razumem i apsolutno znam kako joj je. Nije nimalo lepo kako izgleda, niti je lako onako kako izgleda. Ja joj želim svu sreću i dajem joj podršku. Neka pogleda u mene i možda će joj biti lakše – istakla je Vesna.

Zanimljivo je osvrnuti na prošlost i ovu izjavu koja je svedočenje staro 16 godina. Od tog vremena mnogo toga se promenilo, a Karleuša je nakon medijskog linča i izolacije, uspela da se izbori za sebe, kao i Vesna Zmijanac.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)