in

Svađali se zbog prevare i imovine, a poznati glumac optužio pevačicu da je plakala po scenariju

Svađali se zbog prevare i imovine, a poznati glumac optužio pevačicu da je plakala po scenariju

Natašu Bekvalac i Danila Ikodinovića mnogi su smatrali jednim od najlepših parova na našoj javnoj sceni.

Nataša i Dača ipak nisu uspeli da izdrže sve izazove. Par se nakon pet godina braka razveo 2011. godine, i to nakon teške saobraćajne nesreće koju je vatrpolista doživeo i koja mu je zauvek promenila život.

Ostali su dosledni da o razlozima za razvod ne govore za medije jer je oboma interes njihove ćerke Hane na prvom mestu. Ipak, njihov rastanak nije prošao bez skandala.

Kao i mnogi parovi prilikom razvoda su nailazili na poteškoće u pronalaženju kompromisa, a mnogi se sećaju situacije kada je pevačica gađala čašom bivšeg vaterpolistu.

Naime, oni su se te 2011. godine našči kod advokata kako bi rešili pitanje razvoda, ali je taj susret dobio potpuno neočekivani epilog kada je Nataša u jednom trenutku besno gađala čašom Danila i u suzama istrčala iz advokatske kancelarije, bez jakne i naočara. Barem su mediji tada tako prenosili.

Pored ovoga, postoji još jedna stvar koja je obeležila njihov rastanak, a to su Natašine suze na televiziji.

Naime, Nataša Bekvalac je neko vreme nakon rastanka gostovala u emisiji „Amidži šou“, gde je govorila o Dači.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U jednom trenutku je bio pušten prilog u kome je prikazana Natina i Dačina ljubav, njihove zajedničke fotografije, kao i fotografije njegove saobraćajne nesreće.

Pevačica tada nije uspela da zadrži suze i briznula je u plač.

Ovaj emotivan trenutak bio je u to vreme glavna tema domaćih medija, a onda se pojavila tvrdnja da je sve bilo izrežirano.

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca tvrdio je da se pevačica folirala.

Dragan Marinković Maca Foto: E-Stock_caslav_vukojicic
Dragan Marinković Maca Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

„Ne bih voleo da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22 i 15 Nataša plače, 22 i 17 Nataša izlazi iz studija, 22 i 18 Maca ulazi. Sve je bilo dogovoreno, one njene krokodilske suze“, rekao ja Maca za „Svet“.

BONUS VIDEO: TOP 10 najsmešnijih izjava Nataše Bekvalac