in

“ŠTO SI ME ČEKAO DVA SATA?!” Mensur potkačio neprijatelje, ORILA SE BELA KUĆA!

Mensur Ajdarpašić, Foto: Printscreen Zadruga Pink

Nastavlja se igrica od juče. Ivana Šopić je prvo podigla Sandija Kojić:

– Martina je najpoželjija. najomraženija je Irma je ima negativnu energiju. A najindiferentnija je Martine, uopše je ne vidim ovde – rekao je Sandi.

Zadruga 5
foto: Printscreen Zadruga Pink

– Gruja hoće da pravi neku fejk priču, on je najomraženiji. Najpoželjnija je Tanja, gledam je kao majku. Plavu lopticu dajem Mensuru, ne pronalazim se u tim njegovim stvarim, za mene je on osoba koja više ne postoji – rekao je Bane.

Zadruga 5
foto: Printscreen Zadruga Pink

– Ja nikoga ne mrzim ali dodeliću ovu plavu osobi jednoj. Ona uliva negativnu energiju. Voleo bih da su ovde neki ukućani koji ne poštuju sastanke, kada sam ja u pitanju i kada je u pitanju moja pismenost, ja se lično ovde nisam obraćao jednoj osobi, a ona se pronašla sama. Pogodilo me ono juče kada me vređao čovek. Ima ovde dosta preljubnika, ali njih sada neću da komentarišem. Najpoženija je Milica, najomraženija je Tara, treba da radi na sebi, a najindiferentnija je Fran Pujas – govorio je Mensur Ajdarpašić.

– Da li si plavu kuglicu dao Tari zato što te je odbio – pitala je Ivana.

– Ne, ne znam u čemu me je odbila – rekao je Mensur.

– Ja sam se pronašla u njegovim epitetima. On nije meni ni rekao zašto mi je dao plavu kuglicu – skočila je Tara.

– To što je rekao je intima, ali i ja sam ljut na njega jer sam ga cenio i poštovao, njega su pogodile moje reči juče i upravu je za neke stvari. Pogodilo je i mene za tu picu i guaranu – rekao je Miki Đuričić.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)