in

STIGLO POJAČANJE U “ZVEZDE GRANDA”! Kako li će reagovati ŽIRI kad budu videli ovu PEVAČICU

Žiri, Foto: Youtube printscreen

Pevačica Suzana Branković pridružila se timu “Zvezda Granda”, gde će pomagati Aleksandru Miliću Miliju i raditi sa njegovim kandidatima.

Suzana Branković već godinama je prisutna na muzičkoj sceni, ima svoju školu pevanja i često peva prateće vokale mnogim kolegama. Poslednjih meseci bila je u žiži javnosti nakon što je sa Acom Pejovićem otpevala pesmu “Ponoć” iz filma “Toma”, a jedan od članova žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Aleksandar Milić Mili, sada je odlučio da je dovede kao pojačanje u svoj tim.

Suzana će mu sa svojim saradnicima iz škole pevanja pomagati u obuci kandidata kojima je on mentor.

– Dajemo gas u četvrtom krugu. Za moje kandidate sam angažovao školu pevanja na čelu sa fenomenalnom Suzanom Branković, koju slušate u hit filmu “Toma”. Oni će se u mom timu baviti tehnikom, disanjem, dikcijom, impostacijom glasa i svim što je potrebno da kandidat dođe do pevačke snage i svoje prave originalne boje glasa. A ja… Ja ću da pravim zvezde od njih! – napisao je Mili na Instagramu.

suzana branković
foto: Printscreen Instagram/su brankovic

Inače, Mili nije jedini koji je doveo pojačanje za svoj tim.

Podsetimo, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović angažovala je koleginicu Ivanu Peters koja joj pomaže da što bolje spremi kandidate za nastup.

Viki Miljković ima pomoć svog supruga Dragana Taškovića Tašketa, dok Ani Bekuti pomaže Miloš Marković.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Blic)