in

Starleta se porodila u Švajcarskoj, a evo gde će živeti sa partnerom i bebom

Starleta se porodila u Švajcarskoj, a evo gde će živeti sa partnerom i bebom

Za dečaka su odabrali neobično ime.

Starleta Soraja Vučelić porodila se u Švajcarskoj i na svet donela dečaka kome su ona i njen partner dali ime Kan, piše „Kurir“.

Kako se dalje navodi, iako je dete na svet donela u Cirihu, porodično će živeti u Rusiji, tačnije u Moskvi, a beba će uskoro dobiti ruski pasoš.

Dosta se polemisalo o tome ko je otac njenog deteta, te se pisalo da je u pitanju biznismen koji nije deo javnog života.

Početkom novembra prošle godine, pisalo se o teškoj saobraćajki koju je starleta navono doživela. Iako su se najpre pojavile tvrdnje da je starleta imala unutrašnje krvarenje, te da joj je život visio o koncu, Sorajina drugarica se oglasila nakon toga i rekla kako se zapravo radilo o nagnječenju rebra.

„Sada sam dobro, nisam imala ozbiljnije povrede kao što se piše u novinama, samo sam nagnječila rebro. Danas me čeka intervencija u lokalnoj anestezji nakon koje mislim da će biti sve OK“, rekla je tada navodno starleta svojoj drugarici.

Od tada se Vučelićeva nije oglašavala u medijima, ugasila je i profile na društvenim mrežama, te se dugo nije ni znalo da je u drugom stanju.

BONUS VIDEO: Ivana Selakov o izboru za „Pesmu Evrovizije“