in

STARLETA KAŽNJENA 250.000 DOLARA ZBOG REKLAME NA INSTAGRAMU! Kardašijanka prekršila zakon i nanela milionsku štetu firmi koju je promovisala!

Poznata starleta Kim Kardašijan zaradila je pozamašnu svotu novca reklamirajući kriptovalute putem svog Instagram profila. Zbog toga će sada morati da plati kaznu od 1.26 miliona dolara jer nije otkrila da je za ovaj angažman plaćena čak 250.000 dolara.

Kim je prošlog leta izreklamirala jednu poznatu kriptovalutu putem svojih društvenih mreža. Tada je poručula:

Momci, da li se bavite kriptovalutama? Ovo nije finansijski savet već želim da sa vama podelim ono što sam saznala od prijatelja u vezi “Ethereum Max Token” – poručila je starleta.

Samo nekoliko minuta nakon  objave ove presude, kompanija koju je starleta reklamirala, našla se  na ogromnom gubitku. Milijarde dolara potrošli su kako bi nadoknadili troškove svima onima koji su rudarili kriptovalute posle starletine objave i bili na gubitku. 

instagram

Kim Kardašijan prekršila zakon

 

Kim je na ovu objavu dodala oznaku koja govori da je u pitanju plaćena reklama, međutim, to nije bilo dovoljno. Starleta je prećutala da je za ovu jednu objavu plaćena vrtoglavih 250.000 dolara što predstavlja kršenje zakona o hardijama od vrednosti. Kardašijan naredne tri godine neće smeti da promoviše kriptovalute. 

 

BONUS VIDEO: