in

ŠTA SE DEŠAVA SA OVIM ČOVEKOM,MOŽE LI NEKO DA MU POMOGNE? Digla se bura zbog Milana,zabrinuo narod ČUDNIM objavama!

Pevač Milan Stanković, ne prestaje da iznenađuje malobrojne pratioce na Tviteru nizom čudnih tvitova u kojima iznosi bizarne teorije zavere i antivakcinaške stavove.

Milan je nedavno izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može pretpostaviti, glumici Danijeli Štajnfeld.

Međutim tu se nije zaustavio. Stanković je sada pružio podršku Darku Mitroviću, voditelju zloglasne emisije “Mentalno razgibavanje”, koji je dao otkaz u programu uživo jer se njegova matična TV kuća ogradila od ispada narcisoidnog voditelja.

foto: twitter printscreen

Sporna emisija je obilovala antivakcinaškim stavovima, teorijama zavere, a Stanković, pak Darka Mitrovića vidi kao “borca protiv cenzure” nazivajući gledaoce “miševima”, te mu nudi podršku na društvenoj mreži, zbog čega se mnogi pitaju šta se dešava sa njim i može li neko da mu pomogne.

“Šta se dešava sa Milanom?!”, “Može li neko njemu da pomogne”, “Ovo nije osoba koju poznajem”, su samo neki komentari koji kruže.

Stanković uvek objavljuje tvitove u kojima koristi samo velika slova, te izgledaju kao da viče.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Stanković šokirao javnost svojim postupcima. Nedavno je izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može pretpostaviti, glumici Danijeli Štajnfeld.

U prvom delu tvita Stanković “otkriva” da je glumac Vlasta Velisavljević (94) preminuo iako je bio vakcinisan, što inače nije tajna. U drugom delu izgleda da insinuira da su glumica Milena Radulović i njene mlađe koleginice, kao i glumica Danijela Štajnfeld, optužile za silovanje samozvanog učitelja glume Miku Aleksića, odnosno glumca Branislava Lečića, zbog “promocije filma ili serije”?!

U ostalim tvitovima se pogrdno obratio neimenovanim “botovima” i poručio da “mogu da ga spale”.

I u ranijim tvitovima Stanković je imao neobične ispade i delio je antivakcinaške teze i teorije zavere, pominjući “egzorcizme”, “lov na veštice”, “kolektivne psihoze” i slično.

(Espreso)