in

ŠTA MISLITE ČIME SE BAVI ANA? Ona reklamira samo jedan deo svog tela i od toga zarađuje pravo bogatstvo, IZNENADIĆE VAS ŠTA SVE POSTOJI! (FOTO/VIDEO)

Doba društvenih mreža otvorila su sasvim novi način za zarađivanje novca. Naši stari bi rekli, leba bez motike. Ipak, pojedine devojke su iskoristile svojih 5 minuta i stekle veliku popularnost širom sveta samo zahvaljujući fotografijama koje su, neretko, i eksplicitnog karaktera. 

Putem zarade na osnovu erotizovanih fotografija sopstvenog tela pošla je i atraktivna Ruskinja Ana Volonskaja. Ona zarađuje pozamašnu svotu novca radeći kao “booty blogerka”, što bi prevedeno na srpski značilo da reklamira soptvenu zadnjicu. 

Šta Ana zapravo radi? Ona svakodnevno objavljuje svoje fotografije u veoma provokativnim izdanjima, ne libeći se da pokaže svoje obline u svim mogućim izdanjima. Na njenom Instagram profilu mogu se videti čak i fotografije sa suprugom u raznim pozama. Na nekim od fotografija ona je i potpuno naga bez ijednog komada odeće. 

 

 

 

 

 

 

Osim profila na toj popularnoj društvenoj mreži, Ana zarađuje novac i na platformi OnlyFans. Tamo objavljuje još eksplicitniji sadržaj koji bi Instagram zasigurno zabranio.

Ana je popularnost stekla prvo u Rusiji, a potom se za njeno znanje i umeće čulo širom sveta. Danas zahvaljujući tome što svaki intimni deo svog tela, ali i života, deli sa javnošću, ona uživa u luksuzu.

Ona na Instagramu ima skoro 300.000 pratilaca, a svaka njena objava veoma je ispraćena te ima po nekoliko hiljada komentara na svakoj od fotografija. 

BONUS VIDEO: