in

“Šta je to što mene satanizuje u Breninim očima pa je stala na Kebinu stranu, a u slučaju Miroslava Ilića na stranu majke”

“Šta je to što mene satanizuje u Breninim očima pa je stala na Kebinu stranu, a u slučaju Miroslava Ilića na stranu majke”

Evo kako Ljiljana Jevremović sada gleda na situaciju o kojoj je pre dvadeset godina brujala Srbija.

Ljiljana Jevremović je devedesetih godina, kao i početkom dvehiljaditih, napisala velike hitove za najveće pevačke zvezde u našoj zemlji, a mnogima je i napravila karijere.

Ona je u velikoj životnoj ispovesti samo za naš portal ispričala najsitnije detalje iz svog života, kao i ljubavne veze sa Draganom Kojićem Kebom koji nije želeo da prizna dete koje je dobio sa njom. Ljiljana je istakla da je tokom suđenja promenila 13 advokata od kojih je 12 otpustila, a nakon što je videla da se sve vrti u krug i da sud ne želi da presudi da je Keba otac njihove ćerke Ine, ona odlučuje da bez advokata tuži našu državu u Strazburu. Ovaj slučaj zabelež je na dve strane u knjizi „Porodično pravo“ koju koriste studenti Pravnog fakulteta.

Jevremovićeva je nakon borbe duge godinama dobila pravdu na sudu kao i odštetu od šest hiljada evra, a njenoj ćerki je pripala alimentacija u iznosu od 150 evra mesečno koju plaća folk pevač Keba.

Foto: Filip Krainčanić/ Dragan Mujan.Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom da se tada saznalo da je i Mirjana Antonović tužila Miroslava Ilića, estrada je javno iznosila svoje mišljenje o ovim slučajevima. Lepa Brena je tada stala na stranu Mirjane u njenoj slučaju, a u slučaju Ljiljjane i Kebe, Brena je zauzela Kojićevu stranu.

Tokom životne ispovesti Ljiljane Jevremović mi smo je pitali da li ju je to tada pogodilo kao i kako sada gleda na Brenino oglašavanje.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ne znam, ja još uvek ne verujem u to da je Brena loš čovek. Mora da postoji nešto što mene satanizuje u njenim očima. Možda ta kaseta kada sam ja plakala, kumila i molila kada me je zvala Kebina žena. Mislim da je između Brene i mene došlo do nesporazuma, ja nisam neko ko ide i vuče za rukav i pegla odnose nego sedim kući i gledam da li smo svi mi dobro kako bih se ja izborila sa svojim demonima i kompleksima koji su mi stvorili, ja nisam pogrešila da moja karijera toliko trpi, kao i tuđe karijere. Ja koja sam držala sve pevače PGP-a i imala dve trećine top liste na PGP-u“, otkrila nam je Ljiljana, a detalje možete pogledati u videu iznad.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic, E-Stock_milos_rafailovic

„Slučaji sudske prakse popravljaju zakon u segmentu gde on nije bio savršen, nije potrebno donošenje Devinovog zakona koje traži Mirjana, ako me pitaš na primer za donešenje zakona Mirjane Antonović, Brenine prijateljice, koja insistira da se zove Davinov i da se promeni sasvim to nije neophodno jer se već sudi po sudskoj praksi našeg slučaja, ako se u nekom razumnom roku ne donese odluka može doći do sakncionisanja suda kao u moj slučaju“, iznela je svoje mišljenje Ljijana Jevremović.

Podsetimo, nakon što je Ljiljana dobila borbu od strane Strazbura, u našoj zemlji se na osnovu njenog primerka nije promenio zakon ali je promenjena sudska praksa koja je iznad zakona.

Ljiljana je zbog svoje životne priče i borbe da dokaže da je Dragan Kojić Keba otac njihove ćerke Ine završila u enciklopediji znamenitih Smederevaca.

BONUS VIDEO: „Dok se Kebina i moja beba borila za život, njegova žena Olja mi je pretila i smejala mi se, a moje vrištanje snimala, pa puštala celoj estradi“