in

Šta je obeležilo treću epizodu “Najvećeg gubitnika”

Šta je obeležilo treću epizodu “Najvećeg gubitnika”

Treća epizoda takmičarskog šou-programa donela je razne izazove za takmičare.

Početak je obeležio Borinu borbu sa kuvanim jajetom.

On je prvo probao belance, a sledećeg dana žumance. Pojedini takmičari su ga bodrili, a on je usput ispričao i šta jede za doručak, spomenuvši pahuljice, ali ne ovsene, već od lisnatog testa.

Dragan je ponovo imao problema posle zagrevanja, a nakon što je jedva ustao, ukazana mu je lekarska pomoć.

Neki takmičari iz crvenog tima složili su se da je plavi tim energičniji od njih, a njihov trener Stefan im je rekao da prestanu da se porede sa plavima.

Počela je teška igra gde su takmičari trčećim korakom nosili blokove, a tom prilikom pobedio je plavi tim. Ipak, Maša, koja trenira plave, pohvalila je crvene koji su zbog poraza dobili teg od dva kilograma koji će biti dodat na vagu za merenje.

Marša Foto: Promo

Marša je uprkos povredi dala sve od sebe u igri sa blokovima, a neki su je zbog toga pohvalili.

Marša povreda Foto: Nova S

Kada je došlo vreme za teretanu, mnogi su se preznojili. Jedna od njih je Iva, koju su sustigle emocije. Ona je zaplakala, i govorila o detetu, koje joj nedostaje.

Zlatko je na ruci istetovirao ćerkino ime pa je to pokazao cimerima, a da podsetimo, on je izjavio da mu „hrana najviše donosi mir, a kada bi se svi najeli, to bi bila velika sloboda“.

Zlatko Foto: Nova S

„Najgore je kada je jedna osoba gladna. Kada me majka pošalje da kupim hleb, dok ne stignem do kuće, pojedem celu veknu“, dodao je Zlatko, koga u borbi oko skidanja kilograma podržava ćerka, koju mnogo voli i to ističe.

Dragan je počeo da govori svoju životnu priču, a i predveče su takmičari šetali i radili lagane vežbe.

Najzanimljivije detalje emisije pratite na zvaničnim profilima „Najvećeg gubitnika“ na Instagramu, Facebooku i YouTube-u.

BONUS VIDEO: Ovako je protekao prvi zadatak u “Najvećem gubitniku“: Miloš doživeo nezgodu, a evo ko je trijumfovao