in

“SRBIJA NUDI PUNO BOTOKSA I SILIKONA TO JE SIGURNO”! Na Holandskoj televiziji ponižavaju Hurikejn, TVITER GORI!

Ksenija, Sanja i Ivana dovele su do usijanja atmosferu u Roterdamu, kada su na sceni zapevale i zaigrale. Njihova pesma “Loco, loco”, odzvanjala je halom. A uz devojke je bila cela Srbija.

Međutim, određeni ljudi su pokušali da diskredituju Sanju, Ivanu i Kseniju, iako ih je ceo svet podržao.

“Srbija nudi puno botoksa i silikona, to je sigurno”, napisala je jedna od devojaka iz inostranstva koja prati Evroviziju. Međutim, nakon te uvrede čitav Tviter se ujedinio i stao na stranu “Hurricane”.

foto: printscreen

“Ova nesretnica je bukvalno linčovana zbog vređanja Uraganki”, glasio je komentar na Tviteru.

Pored toga, na holandskoj televiziji su ogovarali Hurricane i komentarisali da izgledaju kao plastične lutke i glumice iz filmova za odrasle.

– Evo na TV Holanđani ogovaraju Hurikanke da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije – glasio je tvit, međutim i tu su gledaoci stali u odbranu naših devojaka. Napisali su da je naše devojke ružno komentarisala propala pevačica Karin Bloemen.

Podsetimo, članice grupe “Hurricane” prošle su u finale Evrovizije koje će se održati u subotu 22. maja. Uraganke će nastupati pod rednim brojem 8.

Bonus video:

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

00:02

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

(Espreso)