in

SRAMNO I NEDOPUSTIVO! Austalijski voditelji usred emisije ismevali i vređali Megan Markl! SLEDI IM OTKAZ? (VIDEO)

Obožavaoci Megan Markl napali su voditelje australijske emisije “Danas”. Naime, u emisiji su se voditelji Karl Stefanović i Ali Langdon rugali Vojvotkinjinoj novoj dečjoj knjizi.

Obožavaoci vojvode od Saseksa smatraju da Karli i Ali treba da budu otpušteni jer su se rugali Megan.

foto: Profimedia

– Ove ljude treba otpustiti. Besramni kritičari. Pogledajte se u ogledalo – stoji u jednom komentaru na Tviteru. Naime, iznerviralo ih je što su voditelji prasnuli od smeha kada je Megan naglas pročitala svoju knjigu „Klupa“, a taj snimak je postavljen na Jutjub.

Voditelj Aleks je prasnuo u smeh nakon što je Markl u video snimku rekla da je knjiga napisana za dečake i muškarce od kojih joj srce pumpa (pump-dum) – Zašto ne možeš da prestaneš da se smeješ Aleks? upitao ga je Ali i dodao: „Priča je prelepa. Kao što uvek kažemo, pump-pump je dodao treći domaćin Karl: i nastavio rečima Tehnotronicovog hita iz 1989. „Pump up the jam“.

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl odlučili su da ne krste malu Lilibet Dajanu u Velikoj Britaniji, a beba će najverovatnije primiti sakrament u Kaliforniji, pišu britanski mediji. Megan je rodila Lilibet u julu ove godine u Kaliforniji, a još nisu objavili njenu fotografiju, a nisu odlučili da je pokažu ostatku porodice, barem ne uživo. Već neko vreme se šuška da je krštenje bebe trebalo da bude prilika da se porodica ponovo okupi, a članovi da razgovaraju o svemu. Mnogi su se u to uverili, posebno zato što je Lilibet dobila ime po kraljičinom nadimku iz detinjstva, a prabaka je još nije upoznala.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Espreso)