in

SPOMENUO MUŠKO IZLUČIVANJE I KRV

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša, niže uspehe i ima zavidnu karijeru koja traje nekoliko decenija. Pored toga što je jedna od najprodavanijih pevačica na našim prostorima, karakteristična je i po interesantnim i nezaboravnim izjavama koje, zahvaljujući društvenim mrežama, postaju sve viralnije.

Naime, u emisiji “Ljubavna doktorka” koja se emitovala pre nekoliko godina na Happy TV koju je vodila pokojna spisateljica Isidora Bjelica, Karleuša je odgovorila na jedno interesantno pitanje mladića iz publike.

Taj insert je postao popularan na društvenoj mreži TikTok gde je sakupio veliki broj lajkova i komentara.

Jelena Karleuša
foto: TikTok printscreen/nenad4starofficial

– Često Vas upoređuju sa Lejdi Gagom koja je skoro lansirala svoj parfem, navodno sa mirisom krvi i sperme. Da li mi možemo da očekujemo nešto tako šokantno od Vas uskoro i za koga bi taj parfem bio namenjen ukoliko ga budete lansirali? – upitao je dečko iz publike.

JK se zahvalila na pitanju pa objasnila:

– Apropo parfema koji sam kupila jer sam inače veliki fan Lejdi Gage, nije tačno da miriče na krv i spermu – počela je Jelena pa začuđeno konstatovala:

Jelena Karleuša
foto: TikTok printscreen/nenad4starofficial

– Šta ja izgovaram u ovoj emisiji… uopšte mi nije jasno zašto ljudi padaju u nesvest kada izgovorim reč ‘sperma’, nije to toliko strašno ili smešno – završila je pevačica i slatko nasmejala sve u studiju, pa i tadašnju voditeljku.

Detaljnije pogledajte u videu koji je u nastavku ovog teksta:

Podsetimo, osim što je u domaćoj javnosti prepoznata kao svojstven “šoumen”. Pevačica Jelena Karleuša je uspela da zadivi i svetsko javno mnjenje koje ne prestaje da bruji o njenom koncertu, koji je nedavno održala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na najvećem splavu na svetu – “Float in Dubai” . Šou koji je trajao više od dva sata, pokazao je da je sasvim opravdana titula “dive” koju Jelena nosi.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)