in

Spavao sa kapom na glavi!

Milan Topalović Topalko, Foto: Instagram printscreen

Milan Topalović Topalko proslavio se kao pobednik takmičenja “Zvezde Granda”, kao i rijaliti programa Farma.

Iako je danas poznata muzička zvezda koja živi lagodan život, pevač je više puta pričao da o nemaštini u kojoj je živeo tokom svog odrastanja.

Milan Topalović Topalko
foto: Damir Dervišagić

Rodio se u selu Trudovu nadomak Nove Varoši u kući koja se nalazila na samom kraju sela, a svakodnevno je od kuće do škole i natrag pešačio po 5 kilometara. Tu je sa roditeljima ostao do četvrtog razreda, a zatim se sele u Novu Varoš.

Pevač je, jednom prilikom, ispričao da je često zimi sa kapom išao u krevet koliko je bilo hladno.

Milanovu sklonost ka muzici prepoznao je njegov učitelj koji je jednom prilikom u školu doneo harmoniku i oduševio se Milanovim talentom, te mu je poručio da kaže ocu da mu kupi harmoniku. Roditelji nisu mogli to da mu priušte, međutim posle dve godine, nakon prodaje sena njegov otac ga je sačekao posle škole kako bi zajedno otišli da kupe harmoniku.

Milan Topalović Topalko
foto: Instagram printscreen

Od audicije za “Zvezde Granda” u Čačku sve se promenilo za Milana Topalovića Topalka. Tada se otvorilo novo životno poglavlje, a njegova karijera počela da se razvija uzlaznom putanjom.

Pevač je jednom prilikom podelio fotografiju svoje kuće, u kojoj je odrastao, u selu Trudovo nadomak Nove Varoši.

“Čovekove potrebe za život su voda… vazduh… nešto da pojede… nešto da obuče i negde da prespava… Sve ostalo su želje… Ali želje se izvor patnje, što više želite, više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan… zato uživajte u onome što imate”, poručio je pevač.

Topalko se venčao sa samo 19 godina sa suprugom Vesnom, sa kojom je dobio ćerku Helenu, koja pleni svojim izgledom i uživa u svim blagodetima 21. veka!

(Espreso)