in

SORAJA JE ZDRAVSTVENO UGROŽENA? Poznati rijaliti igrač upozorio na STRAVIČNU budućnost, zna se i RAZLOG

Starleta Soraja Vučelić pre nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavila je fotografiju sa jednim hirurgom iz inostranstva. Njen prijatelj iz Hrvatske Neven Ciganović odmah je odreagovao, a njegove reči su zabrinjavajuće.

– Najbolje tek dolazi – napisala je starleta, koja je sakrila lice iza velikih naočara za sunce.

– Šokiran sam da je Soraja otišla kod tog estetskog hirurga jer je i sama upoznata s činjenicom da je moja poznanica Piksi nakon zahvata kod tog doktora završila u komi, te je šest meseci izgubila pamćenje. Odmah sam je kontaktirao i rekao joj da nije normalna i da se nadam da će izvući živu glavu. A ona je rekla da se ne moram ništa brinuti jer će napraviti sitan zahvat pod lokalnom anestezijom – kaže Ciganović, koji je svojevremeno bio u “Parovima”.

foto: Printscreen

Ciganović kaže da ima razloga za brigu, jer isto tako mu je i švedska starleta Piksi pre same operacije rekla da ide na sitan zahvat.

– Ne strahujem za Soraju samo zbog toga što se dogodilo Piksi. I influenserke Plastik Rašan Dol i Elizabet Mintodas bile su kod istog doktora. Nakon zahvata i njima se na društvenim mrežama, nakon komplikacija sa sepsom, izgubio svaki trag – kaže Neven.

Inače kod istog doktora nedavno se operisala bivša hrvatska misica Eni Šukunda, a bile su i starlete Ana Korać i Stanija Dobrojević, koja je radila “mačkaste oči”, piše 24sata.hr.

(Espreso / 24sata)