in

Šokiraćete se kad vidite ko je njen muž i kako živi ova lepotica (FOTO)

Šokiraćete se kad vidite ko je njen muž i kako živi ova lepotica (FOTO)

Nataša Stanković rođena je i odrasla u Požarevcu. U Srbiji se o ovoj lepotici malo zna, iako je ona velika zvezda u Indiji. Karijeru je počela kao model, a sudbina je 2012. odvela u Indiju, gde se njen život promenio iz korena. O uspehu lepe crnke koja je pored modelinga i uspešna glumica već godinama bruji Požarevac u koji, s vremena na vreme, dođe sa sinom u posetu porodici i prijateljima. 

Nije znala engleski 

Po dolasku u Indiju pred lepom Srpkinjom su se otvorila bolivudska vrata. Već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami “Satyagraha”, a ova uloga bila je njena odskočna daska za uspeh u indijskom šou-biznisu. Učestvovala je u rijaliti-šouu “Bigg Boss”, a raskošan talenat je pokazala u šou-programu “Ples sa poznatima”.

Kada sam stigla u Indiju, ja nisam znala čak ni engleski, sporazumevala sam se rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je četiri-pet meseci da uopšte uđem u konverzaciju sa ljudima, a hindi je došao još kasnije – ispričala je Nataša svojevremeno za TV Prva.

 

Lepa Srpkinja nije mogla da ostane neprimećena, pa je ubrzo uplovila u romansu sa poznatim indijskim glumcem Alajem Gonijem, ali se ova veza završila krahom. 

Međutim, Nataša nije dugo tugovala. U njen život je ušao najbogatiji indijski igrač kriketa Hardik Pandja čije se trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara. Kako je kriket najpopularniji sport u ovoj zemlji Hardik ima milione fanova, žene su uzdisale za njim, važio je za najzgodnijeg i najpoželjnijeg Indijca, a on je izgubio glavu za Natašom. Kad se saznalo za njihovu romansu horde fotografa su ih pratile na svakom koraku, a zgodni Pandja nije video nikoga osim lepe Požarevljanke. 

Raskošno venčanje

Usledilo je venčanje tokom kog je lepa Nataša promenila nekoliko venčanica – od raskošne bele toalete sa šlepom dugim nekoliko metara, preko još jedne bele haljine u stilu sirene koja joj je savršeno pristajala, do tradicionalnog indijskog sarija za venčanje.

U julu 2020. dobili su sinčića Agastja. Sudeći po fotografijama koje par često deli na društvenim mrežama oni uživaju u luksuzu, a oboje su posvećeni sinu koga obožavaju. 

Kako je Nataša rekla jednom prilikom, iako žive u Mumbaju rado će sina pored indijske učiti i srpskoj tradiciji.

U tome će joj bez sumnje pomoći i tata i mama koji često iz Požarevca dolaze u posetu ćerki u Mumbaj, a ona koristi svaki slobodan trenutak da poseti rodni grad. 

Bili smo u Srbiji dva meseca prošle godine, bilo nam je prelepo, sin je uživao, baš mu je prijao boravak u našoj zemlji – rekla je lepa Nataša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: