in

ŠOK ŠOK ŠOK! RAZVELA SE NAŠA GLUMICA: Spakovala DECU i OTIŠLA!

Sonja Kolačarić, Foto: Prinscreen

Glumica Sonja Kolačarić i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević, odlučili su da se razvedu, a detalje nisu iznosili u javnost.

Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje, ali i za decu da se raziđu, što su i uradili, prenosi Story.

– Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti – rekla je nedavno za štampano izdanje magazina “Story” glumica, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost.

Bračne zavete ona i njen već sada bivši izabranik razmenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Sonja Kolačarić se nedavno vratila pred kamere, jer se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, potpunno povukla iz glume.

Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata seriji “Močvara”, filmovima “Ključ” i “Nečista krv”.

Sonja se udala 2008. godine, a ona i Andrej su tokom braka dobili dva sina.

Bonus video:

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Story)