in

Šok snimak pod dejstvom narkotika, DA LI JE NORMALNA?

Bizarni snimak sa TikTok-a naveo je Madonine pratioce na pomenutoj društvenoj mreži da se zapitaju da li je sa pop ikonom sve u redu.

Čuvena šezdesettrogodišnja zvezda nije prisustvovala dodeli “Gremi” nagrada, a umesto toga uključila se na socijalne mreže gde su njeni gestovi i izgled jasno ukazivali na preteranu konzumaciju marihuane.

Snimak od 13 sekundi izazvao je masovnu zabrinustost među obožaveteljima pop zvezde, ali i užasnutost.

– Neću lagati, ovo me mnogo preplašilo! / Da li se osećaš dobro? / Ženo, obuzdaj se! / Droga će joj doći glave! / Užasno izgledaš! / Molim se za tvoj spas / Ovih 13 sekundi nije za maloletna lica – samo su neki od komentara na račun viđenog.

Madona se crvenih očiju, naduvanog lica, neartikulisanih pokreta pućila u objektiv kamere dok se u pozadini čuo njen veliki hit “Frozen”.

Podsetimo, pop ikona je nedavno objavila novi remiks pomenutog hita, koji je prvobitno objavljen pre 25 godina. Madonin izgled je u videu sve iznenadio, jer je izgledala začuđujuće mladoliko. Međutim, nova TikTok objava demantuje viđeno.

@madonna


♬ original sound – madonna

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)