in

Snežana Đurišić: Tozovac je bio šarmer, boem i dobar čovek

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini života od posledica koronavirusa. Njegova koleginica Snežana Đurišić, izjavila je za Nova.rs da će ga pamtiti kao velikog šarmera, boema i dobrog čoveka.
“Sa velikom tugom sam primila vest da nas je napustio naš Tozovac. Šarmer, boem, dobar čovek, a pre svega divan kolega i pevač. To je bio naš Toza koji će sigurna sam kroz muziku i pesme koje je ostavio, živeti večno. Večna mu slava”, rekla je Snežana Đurišić za Nova.rs.

Slavni pevač preminuo je na danas Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a prethodno se od koronavirusa lečio u KBC “Dragiša Mišović”.

Tozovac je prošle nedelje dao izjavu za medije, u kojoj je naveo da se nada da će uskoro izaći iz bolnice i lečenje nastaviti kod kuće.

“Korona je otišla, nema je više. Izlečili su je, ali ne znam zbog čega sam još u bolnici. Nisam lekar, samo sam pacijent. Ništa mi nisu rekli, samo da treba još da ostanem. Što se mene tiče, mogu sutra da odem kući, ali slušam lekare, oni znaju najbolje”, rekao je tada Tozovac za Nova.rs.

Comments

comments