in

SNAJA JOJ JE ODVELA SINA DALEKO! Ovo je SUPRUGA SINA TANJE BOŠKOVIĆ, njihov odnos obeležen je raznim NEDAĆAMA! FOTO

Jedna od najvećih diva srpskog glumišta sa rediteljem Dejanom Karaklajićem dobila je dvoje dece, sina Đorđa i ćerku Lanu. Kako je ćerka krenula majčinim stopama, domaća javnost već je imala priliku da je upozna. Sa druge strane sin i snaja Tanje Bošković, koji žive u Americi, domaćim medijima su potpuna misterija.

Đorđe Karaklajić rođen je u Americi, a kada je završio studije odlučio je da tamo potraži svoj američki san, pod ruku je sa sobom odveo devojku Katarinu, koja je danas snaja Tanje Bošković, i njih dvoje tamo su izgradili život.

– Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu – rekao je jednom prilikom za medije Dejan.

– Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece.

O odnosu sa prelepom snahom, Tanja je sa druge strane govorila za magazin “Story”:

– Ona je od mog sina napravila sina i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit’ manje žene nit’ veće energije.

foto: Kurir

Bonus video:

UPOZNAJTE HERMINU HORVAT! Tanja Bošković o novoj humorističkoj seriji Feliks

00:58

UPOZNAJTE HERMINU HORVAT! Tanja Bošković o novoj humorističkoj seriji Feliks

(Espreso/Story)