in

Smetala mu je njena SLAVA, SHVATIO JE ŠTA JE IZGUBIO!

Neda Ukraden otkrila je kakav odnos ima sa bivšim mužem.

Voditelj je pevačicu upitao s kim ona u životu nije našla zlatnu sredinu.

“Pa sa svojim mužem. Mnogo lošiji brakovi su se zadržali, nije moj brak bio najgori. Ja smatram da u jednoj zajednici koja se zove brak, ako nemaš suštinskog prijatelja, saveznika, ako nemaš nekoga ko te razume… Znači, za dobar brak su potrebni strpljenje, razumevanje i ljubav. Meni je uvek jedno od te tri stvari falilo. I dodala bih i tajming”, priča pevačica.

foto: Privatna arhiva

“Nije njemu ništa falilo. Njemu je smetala moja slava i popularnost, ali shvatio je šta je izgubio. Mi smo se i pre braka i mirili i razvodili, ali očigledno je to zabavljanje nagoveštavalo da će to biti spoj rogatih, ali ja sam 15 najlepših godina svog života provela u toj zajednici. Mi smo se 10 godina zabavljali, udala sam se, rodila sam dete, pa smo razveli nakon 4, 5 godina braka, ali smo ostali prijatelji”, otkriva Neda.

“Taj razvod nikad nije značio mržnju, on je otac mog deteta. Ja sam i zbog Jelene tu vezu održavala. Nije bilo lako, ali dete nije krivo koga si ti izabrao za bračnog partnera. Ja sam prvenstveno majka, pa tek onda pevačica”, zaključuje pevačica u emisiji “Premijera Vikend – Specijal”.

(Espreso)