in

Sloba zbog BOLOVA IŠAO NA TRANSPLANTACIJU!

Sloba Radanović lečio sinuse alternativnim metodama!

Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin već dugo se bore sa ovim zdravstvenim problemom, pa su probali i neobičnom metodom uz pomoć čupanja kose.

– Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i česte glavobolje. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vreme odlazili kod lekara u Moskvu da ih leči – počinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje:

– Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi s kolena na koleno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobada sva tečnost kroz nos.

– Prvo je masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo – završava priču izvor.

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pevača. Nedavno je bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba kolena.

– U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na kolenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koleno što pre vratilo u normalu – rekao je Sloba.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/Informer

Comments

comments