in

SLAVNI PAR OBAVLJA JEZIVE RADNJE TOKOM ODNOSA: Piju krv jedno drugom, ali to nije ono NAJGORE: Zapanjiće vas!

Ako je neki par glavna tema Holivuda onda su to svakako Megan Foks i Mašin Gan Keli, a golupčići već više od godinu dana pune stranice svetske štampe svojim ekscentričnim, ali i snažnim izlivima ljubavi.

Muzičar je nedavno u jednoj popularnoj radijskoj emisiji priznao da je njegova romansa sa glumicom “prva prava intezivna veza u životu”.

Keli je otkrio da su neke od njegovih mračnih i teških pesama sa novog albuma inspirisane zabrinutošću sa početka njihove veze, dodavši da je to bio “opasan period” za njih oboje. Tako pesma 5150 sadrži stihove nabijene emocijama: “Odlazi, ostavi me sada / Molim te, molim te, spasi se/ Ostavi, ostavi me sada / Pre nego što povredim nekog drugog”.

“U to vreme, da, mislim da smo bili u opasnom periodu… što nas je navelo da tragamo za isceljenjem putem, na primer, biljnog leka ajahuaske”, prokomentarisao je.

Slavni roker i reper istakao je da su ga poruke njegove voljene inspirisale da napiše neke stihove.

“Neke pesme nastale su od poruka koje mi je Megan poslala; bilo je to nešto u stilu: “Ako moramo da živimo život u kome moramo da se viđamo sa drugim ljudima, onda bi jednostavno trebalo da izvršimo ubistvo/samoubistvo””, objasnio je pevač.

Podsetimo, ovo nisu prve dramatične izjave o njihovoj ljubavi; primera radi u januaru ove godine se par verio, a otkrili su da su popili krv jedno drugog kako bi zapečatili čin veridbe.

A kada su u oktobru prošle godine pozirali u provokativnim izdanjima za naslovnicu magazina “GQ”, oboje su te fotografije podelili na društvenim mrežama uz kontroverzne komentare.

foto: Profimedia

“Priča o dva izopštena, osuđena na propast ljubavnika uhvaćenih u mukama žestoke, silovite, eksplozivne ljubavi sa: grozničavom opsesijom, puškama, zavisnošću, šamanima, puno krvi, opštim haosem, terapijom, tantričkim noćnim košmarima, obavezujućim ritualima, psihodeličnim halucinacijama, organskim smutijima i vrstom seksa zbog koje bi i Lucifer stegao svoju brojanicu”, napisala je Megan.

“Život bez tebe je gori od smrti, pucaj mi u glavu ako nam ništa ne preostane i ako do toga ikada dođe, nađi me na nebu i dozvoli mi da se j****o kao demoni”, bio je jednako slikovit i muzičar.

Podsetimo, Megan i Mašin Gan Keli upoznali su se u maju 2020. na snimanju filma “Midnight in the Switchgrass”, a manje od mesec dana kasnije glumica je već objavila da se razvodi od supruga Brajana Ostina Grina sa kojim ima trojicu sinova. Megan je ubrzo počela da objavljuje i prve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a potom je rekla da je njihova ljubav ono što se dešava “jednom u životu”.

Foksova je dodala da je njihova veza “mitskih proporcija” i da je voleti muzičara isto kao “Biti zaljubljen u cunami ili šumski požar”.

“Odmah sam znala da je on ono što nazivam blizanačkom dušom. Umesto srodne duše, blizanačka duša zapravo podrazumeva da se duša uzdigla na dovoljno visok nivo da može da bude podeljena u dva različita tela. Dakle, zapravo smo mi dve polovine iste duše. I rekla sam mu to odmah, jer sam to odmah osetila”, ispričala je Megan.

Megan Foks
foto: Profimedia

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)