in

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! POHOTNA GLUMICA DOŠLA GOLA NA PROMOCIJU FILMA?! (FOTO)

Bivša Diznijeva zvezda Bela Torn pojavila se sinoć u Los Anđelesu na premijeri filma “Morbius”, a svojom pojavom prikupila je poglede svih prisutnih – i to zbog svoje bezobrazno gole haljine koja nije sakrivala baš ništa.

Glumica, nekada i pevačica, a danas i režiserka porno filmova za sajt OnlyFans, za ovu priliku odlučila da obuče izuzetno izazivnu haljinu koja privlači pažnju. Iz daljine, haljina odaje utisak tankog materijala koji jedva pokriva njeno nago telo, a u prvi plan baca sve njene obline.

foto: Instagram

Haljina koju je dizajnirao Serđo Kastano Pena istakla je obline bivše Diznijeve zvezde, a najšokantniji detalj je odštampano golo žensko telo na prednjoj strani, koje objašnjava neobičnu sliku koju su prisutni imali prilike da vide.

Znači, u pitanju je iluzija.

Bela je upotpunila izgled crvenim cipelama i masivnim komadima nakita optočenim draguljima na zglobovima i prstima. Ispod haljine je virila mala tetovaža srca na njenim grudima.

Na premijeri filma o superherojima pojavila se sa svojom starijom sestrom Dani Torn, koja je takođe pozirala golišava na crvenom tepihu. Obukla je crni kožni top koji je jedva prekrivao grudi, usku mini suknju i duboke kožne čizme.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)