in

SIN NADE TOPČAGIĆ DOŽIVEO TRAGEDIJU: Jeziva nesreća!

Nada Topčagić, Foto: Damir Dervišagić

Sin Nade Topčagić je doživeo ozbiljnu nezgodu na planini, a čak je morala i služba za spavanje da hitno reaguje, ona je nedavno pričala o tome gde će počivati.

Sin pevačice Nade Topčagić, Miroslav svojevremeno je doživeo jezivu nesreću, zbog nčega je njegova majka bila izuzetno očajna i molila se da preživi. Naime, te kobne 2010. godine, Miroslav je bio na skijanju na planini Jahorini. Tada je čak morala i služba za spavanje da reaguje, a trebalo im je oko dvadeset minuta, za to vreme Miroslav je sve vreme ležao u snegu.

Miroslavu je to mogla biti i poslednja sezona zimovanja, jer je toliko krvi izgubio, da su trenuci falili da ostane bez desne noge. A da situacija bude gora, Nadinog sina su kasnije doktori dva puta vraćali iz kliničke smrti.

U teškom periodu neizvesnosti, Nada i njen suprug Zlatko Đorđević strepeli su za život sina.

‒ Dok Zlatko i ja nismo došli do njega nismo verovali da je uopšte živ. Hteli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica, kojima sam zahvalna dok sam živa ‒ ispričala je svojevremeno pevačica.

‒ Doktor Slavko Ždrale, sa još dvojicom kolega, dr Mirom Stojanovićem i dr Vjeranom Saralitićem, spasili su život mom Miroslavu. Doktor Slavko završio je smenu i krenuo kući u trenutku kada su Mikicu dovezli u bolnicu. Kad je video mladog čoveka, vratio se i dva puta ga vraćao u život iz kliničke smrti. Sin mi je skoro sasvim iskrvario, srce mu je stalo pa su mu neprekidno dodavali nove jedinice krvi. Postojala je opcija da mu iseku nogu, ali je dr Ždrale odlučio da to ne urade, već da pokušaju da spoje nerve, što su na kraju i učinili ‒ rekla je Nada jednom prilikom, prenosi “Hello” .

Na svu sreću, sin Nade Topčagić se vremenom oporavio, danas živi u srećnom braku i ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Marka, koji su baka Nadi najveći ponos i radost.

Bonus video:

Nada Topčagić i Jovana Jeremić napravile lom u kafani

00:27

Nada Topčagić i Jovana Jeremić napravile lom u kafani

(Espreso)