in

Sestra pevačice Viktorije ima dete s Kebom

Sestra pevačice Viktorije ima dete s Kebom

Ovo niko nije znao.

Tekstopisac Ljiljana Jevremović je u velikoj životnoj ispovesti za Nova.rs otkrila najsitnije detalje svog privatnog života, početka rada kao tekstopisac, ali i ljubavi sa Draganom Kojićem Kebom.

Inspirisana svojim životom ona je napisala pesmu „Vetrovi tuge“ za koju je melodiju napravio Perica Zdravković, a ovaj čuveni hit pripao je Dragani Mirković.

Ona je na ovaj način započela svoju karijeru, te se na estradi brzo pročulo za Ljiljanin talenat.

Malo ko zna da je baš ona u krvnom srodstvu sa čuvenom rok pevačicom Snežanom Mišković Viktorijom.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Moram da kažem da me moja sestra Snežana Mišković Viktorija nije dovela na estradu, moja familija je saznala da je pišem kada je izašao hit ‘Vetrovi tuge’. Ja nisam smela da se javim Viktoriji jer sam mislila da će me napenaliti što radim narodnjake. Ja sam se u tom periodu vratila u Smederevo jer sam zavšila fakultet i trebalo je da se udam, međutim, meni se javi Snežana i kaže mi ‘Kako da radiš posao od kuće, ti moraš da dođeš u Beograd’ i tako je i bilo. Preko dana narodnjaci, uveče rokeri. Moj život je bio baš buran“, otkrila je Ljiljana za naš portal.

Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba Foto: Printscreen/YouTube/Novo jutro/Filip Krainčanić/Nova.rs

Ljiljana Jevremović je za Nova.rs iznela najsitnije detalje iz svog privatnog života, te nam otkrila na koji način je trpela maltretiranje od strane Olje Kojić, bivše supruge Dragana Kojića Kebe od koje se zvanično razveo 2014. godine, ali i danas žive zajedno.

BONUS VIDEO: Keba odgovrio na pitanje o 70.000 evra koje mu Severina duguje