in

Senida i Milica Todorović imaju PROBLEM, jedna je ispala BAŠ LOŠA!

Milica Todorović prethodne noći je nastupala u klubu “Kasina”, a pred stupanje pred publiku razgovarala je sa okupljenim medijima.

Popularna pevačica progovorila je o sukobu sa koleginicom Senidah i to zbog matrice za njen hit “Behute”.

– Muzika se menja i dolazi nešto novo, a publiku ne možeš da prevariš. Meni se sviđa pesma od Senidah “Behute”.

Spremila sam večeras da je pevam. Ona nije htela da mi da matircu za ovu pesmu i sad je javno pitam: “Zašto?” – istakla je pevačica pa dodala:

– Ni ne znam se sa ženom. Nije mi jasno. Želim da pevam njenu pesmu. Zamolila sam kuma Stevu Anđelkovića da zove njenu menadžerku. Dobila sam odgovor da ona ne daje matirce – zaključila je Milica.

Inače, Milica Todorović je nastupala u klubu “Kasina”, a pred stupanje pred publiku razgovarala je sa okupljenim medijima.

Popularna pevačica je progovorila o neprijatnostima sa nastupa i napadima iz publike.

– Nekada prekinem nastup, nekad ga gađam tim istim predmetom. Možda, dva-tri puta mi se desilo. Mislim da me je jedan dečko gađao paklom cigara, onda ledom su me gađali i jednom me pogodila falaša viskija u koleno – prepričavala je Milica, pa ispirčala kako se obračunala sa momkom koji je želeo da joj fotografiše intimnu regiju:

– Jedan dečko je spustio telefon ispod moje suknje. Prvo sam ga šutnula u ruku, a zatim sam mu rekla: “Pomeri se da te ne polomim sada!” Imam tu dečačku prirodu, volim da se potučem. Na kraju sam mu bacila telefon u publiku. Kad radiš u klubu, kafani, tu ima alkohola. Bogu hvala, nisam imala nekih ozbiljnijih situacija – zaključila je ona.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso / Srbija Danas)