in

Saša Popović otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Marijom Šerifović

Saša Popović otkrio kako je izgledao njegov prvi susret sa Marijom Šerifović

Prisetili se uspomena.

Marija Šerifović je zahvaljujući svojoj majci od malih nogu imala dodira sa estradom.

Naime, pevačica je sa majkom Vericom redovno posećivala snimanja, ne sluteći da će jednog dana i ona biti pred svetlima reflektora.

„Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njim“, rekla je Marija kroz osmeh,

Saša Popović se potom nadovezao i otkrio kako je izgledao njihov prvi susret 1998. godine, kada je Marija imala 15 godina.

„To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa ‘Dobro veče, direktore’. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj ‘Ovo je direktor Saša Popović’, a zatim meni ‘Da te upoznam, ovo je moja Mara’, a ona meni prođe pored mene i samo kaže ‘Zdravo’. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim… I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se ‘Dobro, matori šta me pitaš’. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambast“, ispričao je s osmehom Popović u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, Marija je već godinama stalni član muzičkog takmičenja „Zvezde Granda„.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit