in

Saša Popović je novac od prodaje “Granda” uložio u ovaj posao

Saša Popović je novac od prodaje “Granda” uložio u ovaj posao

Otkrio detalje privatnog života.

Prvi čovek „Grand“ produkcije Saša Popović, godine rada je uložio u svoju muzičku imperiju. Nakon što je prošle godine sa koleginicom i prijateljicom Lepom Brenom prodao produkciju, ostao je u „Grandu“, ali je novac investirao i druge poslove.

„Imamo dobru sezonu u ‘Grandu’ i sve funkcioniše fantastično. Pored toga, jednim delom sam investitor na Bežanijskoj kosi za luksuzni kompleks“, kazao je on, a potom dodao:

„Kada smo Brena i ja prodali ‘Grand’, razmišljali smo gde da uložimo novac. Nisam želeo da te pare iznosim u inostranstvo. Pojavio se plac baš preko puta moje kuće i sa mojim dobrim prijateljem Ostojom napravio sam firmu i krenuli smo sa gradnjom. Zadovoljan sam kako sve teče“.

Saša je godinama u skladnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović sa kojom ima ćerku Aleksandru, a kao svoje dete je prihvatio i njenog sina iz prvog braka.

Sa suprugom je odlučio da na vreme obezbede decu, te su im kupili i opremili stanove.

Jednom prilikom je kazao da mu je čuvena bugarska proročica, Baba Vanga kazala da će umreti u 86. godini života.

„Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: ‘Umrećeš u 86. godini prirodnom smrću. Zaspaćeš i nećeš se probuditi’. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se ‘Slatki greh’ raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja“, dodao je on za „Blic“.

Zaslužan je za karijere mnogih popularnih pevača, ali je istakao da postoje neki za koje je bio siguran da će postati zvezde. U pitanju su Stoja Novaković, Jana Todorović i Seka Aleksić.

U njegovom životu je bilo puno uspona i padova, a jedan od njih se dogodio tokom devedesetih godina. Naime, Saša je uložio ušteđevinu u čuvenu „Dafiment banku“, a onda novac izgubio. 

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit