in

SAŠA POPOVIĆ IDE NA BOTOKS I FEJS LIFTING?! Suzana rešila da PODMLADI MUŽA!

Suzana Jovanović, Foto: © ATA Images

Pevačica Suzana Jovanović nikad nije krila da se podvrgla brojnim estetskim korekcijama, a sada kaže da na isto nagovara i svog supruga Sašu Popovića.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Aleksandra Čolić

Suzana Jovanović mišljenja je da su estetske korekcije deo savremene kulture življenja i da bi svako trebalo da se operiše ukoliko je nešto prestalo lepo da izgleda, te je iz tog razloga rešila da natera i svog supruga Sašu Popovića da se podvrgne istim.

Kako kaže, on to ne želi, smatra da mu ulepšavanje ne treba, ali je ona uporna.

– Nagovaram Saleta već neko vreme da uradi fejs lifting, stavi malo hijalurona, botoksa. Hoću da se sredi sa merom, međutim, on kaže da ga to ne zanima i da ja, ako želim, mogu slobodno da idem na tretmane. Objašnjavam mu da je to higijena lica. Sale je duhovit, šarmantan, širi pozitivnu energiju, samo mu treba da to odradi i biće top. Bitno je kad gledaš sagovornika da ti prija i komunikacija, ta energija koja se širi, ali i da vizuelno izgleda dobro – rekla je Suzana za “Svet”.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Aleksandra Čolić

Ona je dodala i da Sale voli da mu ona ugađa.

– Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman – izjavila je Suzana za pomenuti medij.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)