in

Sanja Marinković otkrila koliko ne može da se obuzda kad je u pitanju skupocena odeća!

Poznata voditeljka Sanja Marinković, ne samo da se može pohvaliti savršenom figurom već je uvek besprekorno stilizovana. Pozavidele bi joj i najveće zvezde američkih malih ekrana.
Međutim, jednom prilikom autorka i voditeljka „Magazina In“ otkrila je da stvari koje nosi nisu nedostižne. Štaviše, svako može da ih priušti, a mnoge haljine i cipele koje viđamo u njenoj emisiji ne koštaju više od dve, tri hiljade dinara. U njenom garderoberu ima i skupljih komada, koji su joj se dopali na prvi pogled pa nije pitala za cenu, a u tom slučaju vodi se maksimom: „Nisam dovoljno bogata da bih nosila jeftine stvari“.

Naravno, kao sve žene, Sanja ima svoj modni fetiš za koji ne žali novca. Verovatno ste već pogodili da je reč o – tašnama. Zavirili smo u njenu kolekciju i otkrili nekoliko skupih potpisa koji su nam zapali za oko.

Za šetnju po Kosančićevom vencu izabrala je jedan „Chanel“ model, čija se cena kreće oko 3.450 evra. U obilazak Dubaija krenula je sa „Diorovom“ torbom (oko 2.500 evra), dok je jedno nedeljno popodne provela na ručku pored reke, u društvu „Lady Dior“ tašne od 3.500 evra.

Comments

comments