in

Sada živi na selu, izgleda drugačije i radi potpuno nov posao

Reper Ivan Ivanović Đus svojevremeno se oprobao u nekoliko rijaliti programa, ali ističe da je to za njega sada samo ružna prošlost i da ne bi ponovo prihvatio učešće.

Budući da su muzičari zbog pandemije korona virusa već godinu dana sprečeni da rade punim intenzitetom mnogi od njih su se snašli, te imaju nove dodatne poslove. Đus je odlučio da radi kao voditelj, i od toga prima redovnu platu.

foto: Printscreen

– U celom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri meseca primam platu na mesečnom nivou i super mi je. Lepo mi ide. Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu – rekao je Đus za domaće medije.

On je istakao da od početka situacije sa korona virusom izbegava da boravi u Beogradu i da dosta vremena provodi sa porodicom na selu.

– Stalno sam na selu. Kad imam obaveza, onda budem u gradu radnim danima, pa vikendom odem i opustim se. Ali, sve više idem ka nekom mirnijem životu i to mi prija – rekao je reper.

(Espreso / Alo)