in

SADA JE PRETERALA SA KORKECIJAMA?! Hirurg OPLEO po DOMAĆOJ PEVAČICI pa otkrio ŠTA JE SVE URADILA!

Maja, Foto: Printscreen Instagram/majasuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput poslednjih nedelja je i u ulozi voditeljke u šou programu “Ples sa zvezdama”, a njen fizički izgled ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama.

Često je bila na meti kritika zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, a povela se i diskusija o njenom licu u poslednjoj epizodi, jer je izgledalo zategnutije nego ikada.

Hirurzi kažu da Maja, koju zovu “hrvatska barbika”, godinama ide na hijaluronske filere i botoks, ali i da je preterala.

– Definitivno je preterala sa svim. I botoksom i filerima. Od previše botoksa u čelu pali su joj kapci i obrve. Stavila je i previše hijaluronskih filera u obraze. Neprirodno izgleda, još malo pa će izgledati kao žena mačka – izjavio je estetski hirurg, piše 24sata hr.

Maja je pre tri godine, po povratku s medenog meseca koji je provela na Maldivima, šokirala fanove kada joj je na fotografijama falio komad nosa.

– Ne mogu biti precizan da li je ovo na fotografijama loš Fotošop ili relativno sveže operisan nos – rekao je tada hirurg i objasnio da je siguran da je popunjavala jagodice i usne te peglala bore oko očiju botoksom.

Maja Šuput
foto: Printscreen Instagram/majasuput

– Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu – rekao je hirurg.

Maja Šuput je pre 13 godina ugradila silikone u grudi, jer je bila nezadovoljna veličinom, o čemu je i sama otvoreno govorila.

– Bila sam ravna kao daska, kao dečko. Sad imam krasnu dvojku. Želela sam da haljinu mogu staviti ‘na nešto’, gornji deo kupaćeg… Nosila sam dva grudnjaka – priznala je tada.

Bonus video:

Espreso intervju: Sofija Una

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/24sata hr.)