in

Sada ga zadesila NOVA NESREĆA!

Lejdi Gaga, Foto: Profimedia

Šetaču pasa Lejdi Gage, Rajanu Fišeru, odstranjen je deo pluća zbog prostrelnih rana koje je dobio kada su pucali na njega.

Fišer je ranjen prošlog meseca nedaleko od svoje kuće u Los Anđelesu, napali su ga lopovi koji su tom prilikom ukrali dva psa čuvene pevačice, dok je jedan ljubimac uspeo da pobegne.

Lejdi Gaga se tim povodom oglasila, poručujući da nudi pola miliona dolara onome ko joj vrati kućne ljubimce, kao i da će isplatiti sve troškove lečenja šetaču pasa.

Rajan Fišer je sa društvenih mreža poručio da se brzo oporavlja, a onda mu je kolabiralo plućno krilo i podvrgnut je hiruškom zahvatu. Izašao je iz bolnice i sada je na kućnom lečenju.

Fišer je šetao tri buldoga Lejdi Gage kada je pucano na njega poluautomatskim oružjem. Nakon toga su oteta dva psa pevačice, treći buldog je pobegao i kasnije ga je pronašla policija.

Ukradeni psi vraćeni su nepovređeni nekoliko dana kasnije. Vratila ih je policiji žena koja je bila umešana u krađu. Počinioci krađe i napada na Fišera nisu uhapšeni.

Lejdi Gaga je na dan napada bila u Rimu, gde je i sada, zbog snimanja filma Ridlija Skota “House of Gucci” u kom igra glavnu ulogu, kontroverznu Patriciju Ređijani, optuženu da je unajmila plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža Mauricija Gučija, zbog čega je godine provela u zatvoru.

(Espreso / BBC)