in

Ša zbog OGROMNOG DUGA pobegao u Zadrugu?! I to sve zbog ZELENAŠA

Nenad Aleksić Ša se navodno zbog Tare Simov zadužio kod zelenaša čak 25.000 evra! Poznati reper je pozajmljivao silne pare da bi svojoj bivšoj ljubavnici omogućio život na visokoj nozi. Njih dvoje su u međuvremenu raskinuli, a njemu su nastavili da se gomilaju dugovi, pa se dogovorio sa zelenašima da im isplati novac od honorara koji dobije u “Zadruzi 5”.

– Ša je preko zajedničkih prijatelja došao do jednog zelenaša na Novom Beogradu. Počeo je od njega povremeno da uzima novac, a sve da bi njegova tadašnja devojka Tara uživala. Vodio ju je po skupim restoranima, hotelima i ispunjavao joj svaku želju – počinje priču dobro obavešteni izvor Hita i dodaje da su problemi nastali kada je zbog pandemije korona virusa Ša prestao da nastupa.

– On više nije mogao da vrati sav novac s kamatom. Dug mu je porastao na čak 25.000 evra i tada je morao nešto da preduzme. Nastupa nije bilo zbog korone, pa je zamolio čeInike Pinka da ga ponovo ubace u „Zadrugu”. Zelenašu je rekao da će mu isplatiti ceo dug kada dobije honorar za rijaliti. Zato mu je cilj da u ovoj sezoni ostane što duže i konačno se reši svih dugova. Nije tajna da je Tara Simov koštala repera ko Svetog Petra kajgana.

– Najpre je isplatio njen dug od 50.000 evra Pinku. Posle toga je pukao 20.000 evra za automobil koji je ona slupala. A sve to vreme joj je plaćao stan na Vračaru 400 evra, kao i skupe krpice, ručkove, kafenisanje – kaže izvor i dodaje da je Aleksić zapao u finansijske probleme posle razvoda od Ivane.

– Bivšoj ženi je isplatio 300.000 evra, tako su se dogovorili. Taman kada je pomislio da je stao na noge, Tara je počela da mu izvlači pare. Da nije bilo nje, Ša ne bi uzimao novac na kamatu. Reper je u rijalitiju obavestio nekadašnju ljubavnicu da ga je uvalila u novčane probleme.

– Morao sam da uđem u “Zadrugu” zbog novca koji treba da vratim. Napravila si mi velike dugove, ali rešiću sve. Ne mogu da ti kažem o čemu je reč jer nas snimaju kamere – rekao je Ša.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)