in

Rekla je samo jednu rečenicu o navodnoj muljaži s parama

Rekla je samo jednu rečenicu o navodnoj muljaži s parama

Kristina Radenković, voljena voditeljka RTS-a, u jeku oporavka od loma oba ručna zgloba i pripreme za Pesmu za Evroviziju ’23, našla se u centru afere o navodnom trošenju novca na spoljne produkcije na javnom servisu.

Predsednik Upravnog odbora Radio-televizije Srbije Branislav Klanšček rekao je kako RTS ima samo tri autorske emisije, a da su sve ostale proizvod produkcijskih kuća ljudi koji su zvanično zaposleni u Javnom servisu, a koji zatim prodaju svoje projekte RTS-u i na taj način uzimaju dodatni novac.

Među drugim novinarima i voditeljima, dodatan novac, prema rečima Klanščeka, uzima i Kristina Radenković. Njeno ime je spomenuto u kontekstu kviza „Stigni me ako znaš“ koji vodi poslednje tri godine.

„Ne želim da dajem nikakve izjave dok se ne oglase nadležni organi i RTS“, rekla je Kristina Radenković za magazin „Story„.

Kada je reč o prelomu oba ručna zgloba, Kristina kaže da se uspešno oporavlja.

„Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram da priznam da je bilo i meni jer do sada nikada nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan,  a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kome se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo“, rekla je Kristina za „Story„.

BONUS VIDEO: RTS Javni servis, tajni poslovi