in

RAZVELA SE OD POZNATOG GLUMCA, A ONDA SE UDALA ZA NJEGOVOG KOLEGU! Rodila mu SINA, Džordž Kluni joj UZVRATIO!(FOTO)

Džordž Kluni dugo je nosio titulu večitog neženje iako, zapravo, to nije bio. Naime, pre nego što je lepoj Amal izgovorio sudbonosno „da“, holivudski srcelomac već je iza sebe imao brak sa dve godine starijom Talijom Balsam. Ona je takođe uspešna glumica sa bogatom radnom biografijom i verovatno ste je zapazili u mnogim serijama i filmovima.

Kako je Džordž svojevremeno izjavio, tada je bio prilično mlad: imao je 28 godina, a i venčanje je održano na mestu koje nije preterano ozbiljno – u Las Vegasu, gde im je svedok verovatno bio neki Elvis. No, brak je trajao skoro četiri godine, što nije malo.

Prva žena Džordža Klunijafoto: Profimedia

‒ Trebalo je da radimo na braku, ali meni se to nije dalo. Možda sam bio preplašen, a možda nisam ni bio spreman za takav korak. Za sve sam ja bio kriv – priznao je u jednom intervjuu.

Posle razvoda često je isticao da se više neće ženiti, jer brak očigledno nije za njega. Međutim, onda je u njegov život ušla lepa pravnica iz Londona i potpuno ga „preobratila“. Možda se načekao dok nije našao pravu, ali – vredelo je. Venčali su se 2014. u romantičnoj Veneciji.

Sadašnja supruga poznatog glumca i majka njegove dvoje dece
Sadašnja supruga poznatog glumca i majka njegove dvoje decefoto: Profimedia

Talija se kasnije udala za poznatog glumca Džona Sleterija („Mad Men“, „Očajne domaćice“…) i s njim dobila sina. Džordž i Amal imaju četvorogodišnje blizance Elu i Aleksandra. Iako je Kluni tvrdio da sebe nikako ne može da zamisli u ulozi oca, savršeno se snašao.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

(Espreso)