in

RAZVELA SE, BILA SA OŽENJENIM, A SAD SMUVALA HARMONIKAŠA?! Andreana posle ljubavnih brodoloma opet ZALJUBLJENA?

Andreana Čekić, Foto: Damir Dervišagić

Pevačica Andreana Čekić pre četiri godine stavila je tačku na brak sa Ivanom Miladinovićem.

– Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: “Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti”! Da, okrenućemo to na šalu. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatelji, mediji i i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem, Ivan i ja imamo, pre svega, dugogodišnju profesionalnu saradnju koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan tim i da smo godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, što je najbitnije – jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi – navela je pevačica u svom zvaničnom saopštenju tada.

Andreana je odluku da se razvede donela nakon što je saznala da je njen suprug imao aferu sa starletom Gordanom Gogom Terzić, ali i sa još nekoliko devojaka koje su blisko povezane sa estradom.

Ubrzo po razvodu, pevačica je na svoj 35. rođendan verena. Naime, njen partner koji je zbog nje ostavio ženu i dete, odlučio je da je zaprosi, a uz Đanija koji je pevao i sve prijatelje, Andreana je još jednom izgovorila ”DA”.

Tada su svi ostali šokirani činjenicom da su oboje još uvek u braku, a supruga Marka Miloševiča, Marina Miloševića tada je rekla da je iz novina saznala za vesu supruga i pevačice.

Andreana Čekić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Naš brak se nije promenio, niti bilo šta. Kada je otišao, nisam posumnjala, tek kada su mediji objavili. Sve mi je bilo jasno kada me je ona blokirala i kada je on počeo da vileni kako ne mogu ja da komentarišem da je on oženjen. Oni bi najviše voleli i bili bi srećni da se ja nisam pojavila i da ništa nisam rekla – izjavila je Marina ranije, dok je Andreanin tada još uvek zakoniti suprug rekao:

– Pa osim da joj želim sve najbolje u daljem životu, nemam drugog komentara. Mi smo predali potpisane papire za razvod, tako da će uskoro biti opet devojka. Što se dečka tiče, zaista ne ulazim u to i ne komentarišem – rekao je on za Kurir.

Aca Nikolić Čergar
foto: Printscreen

Poslednjih meseci nazad spekuliše se da je pevačica sreću našla pored poznatog harmonikaša Ace Nikolića Čergara, a sudeći po njenom osmehu kad je sa njim, sve aludira na ljubav i mirnu luku.

Bonus video:

Espreso Twitter: Nada Macura

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Kurir)