in

RAZLIKA im ne smeta, a sada možete da je VIDITE, BOMBA! (FOTO)

Nebojša Kundačina, Foto: Print Screen Youtube

Istaknuti srpski glumac Nebojša Kundačina poreklom iz Bosne i Hercegovine decenijama inspiriše publiku svojim ulogama kako na pozorištnim daskama, tako i na velikom platnu.

Jedna od ljubitelja njegove interpretacije umetnosti bila je i mlada koleginica Marija Kundačina sa kojom danas uživa u bračnoj idili sa 32 godine starijim izabranikom.

– Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama – rekla je glumica jednom prilikom.

Na ovu konstataciju nadovezao se i Nebojša koji se prisetio koliko je bio oduševljen činjenicom da neko toliko mlad temeljno pristupa dramske komade.

– Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se – ispričao je glumac.

Nakon dve godine romanse, par je odlučio da stane na ludi kamen, a to se dogodilo 24. januara protekle godine.

Marija i Nebojša neretko ističu da generacijski jaz uopšte ne osećaju je se njihov odnos temelji na istinskim emocijama, ljubavi prema umetnosti, prirodi, životu, a prepreke ne postoje.

Na glumičinom Instagram profilu neretko možemo videti zajedničke fotografije, na kojima proslavljaju važne datume, uživaju u romantičnim izlascima i vinotekama.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)