in

RADA MANOJLOVIĆ NAPRAVILA HARISU BERKOVIĆU HAOS?! On čuva poruke od JEDNE ŽENE U TELEFONU, neizbežan KRAJ LJUBAVI!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Razlog raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića podelio je mišljenje domaće javnosti i dok neki misle da je po sredi različita veroispovest, a neki smatraju da par nema podršku porodica, po sredi je izgleda nešto sasvim treće

Rada i Haris već danima su tema medija, a domaća javnost znatiželjna je da sazna zbog čega je par, o čijem se venčanju pričalo poslednjih godinu dana, odlučio da na svoju ljubav stavi tačku.

Razlog raskida Rade Manojlović i Harisa Berkovića podelio je mišljenja. I dok su neki verovali da je reč o različitoj veroispovesti, drugi su govorkali o nedostatku podrške najbližih. Međutim, čini se da se istina krije na sasvim trećoj strani.

Naime, iako su različite vrste pritiska u poslednje vreme narušavale njihovu idilu, kap koja je prelila čašu bile su sumnjive poruke koje je Rada pronašla u telefonu svog izabranika.

– U poslednjih godinu dana stvari su se promenile. Njegova okolina je potencirala da je on natera da se preseli u Bosnu, ona to nije želela, već je bila za opciju da budu malo kod njega, malo kod nje u Četerežu, a najviše zajedno u Beogradu, gde su uzeli stan – počinje izvor za “Svet”, ali navodi da ove razlike u mišljenju nisu bile presudne.

– Poslednji put kad su se videli uzela je njegov telefon da pošalje sebi neke slike i naletela na poruke sa njoj nepoznatom devojkom. To je bio hladan tuš. Nije bilo otvorene prevare, ali su poruke upućivale na to, jer ga je nepoznata devojka oslovljavala sa “mili” i “dušo”. Sve je bilo toplo i nežno. Sa njegove strane nije bilo tih izraza, ali je možda bio samo obazriv u komunikaciji. Rada nije pravila haos, nije taj tip, kada joj nešto smeta samo se povuče.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

(Espreso/Story)