in

“Pupak im k’o volovsko oko”

Pevač Đorđe David nedavno se našao na meti prozivki zbog oštrih komentara prema kandidatima u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Zamerili su mu komentar upućen takmičarki da je “nedopustivo da ima višak kilograma”, zbog čega je reagovao na društvenim mrežama, a sada i objasnio da je “način na kojima se žiri obraća takmičarima med i mleko u odnosu na ono što će sutra čuti od menadžera i producenata”.

foto: Printscreen Youtube

“Sve što radimo je iz najbolje namere. Ljudi kažu da smo sujetni, ma kakvi, ja sam njihov navijač, ali postoji nešto što je nedopustivo i nije pristojno pojaviti se na stejdžu takav. Onda su mi zamerili da sam mizogen, ali kad uđeš u ovakav cirkus, onda pristaneš na to. Mi smo pre svega plaćeni od produkcije da budemo to sito koje će da proseje ono što treba da ostane u finalu”, rekao je David i osvrnuo se na fizički izgled takmičara:

“Da budem dopadljiv publici i devojčicama koje rokaju hamburgere i sa 19 godina imaju po 80, 90 kila u odnosu na svoj zadatak koji mi je dat od produkcije – naravno da ću izabrati ovo drugo jer sam tako čist pred bogom i svojim kandidatima. Važno je da znaju šta je fora, šta su njihovi limiti i da nije uvek najbolja varijanta biti u zoni komfora. Svoje kandidate učim da je nepristojno biti fizički neskladan – kod mene su i oni što nikada nisu otišli u teretanu počeli da vežbaju, koji nikad nisu držali dijete ni razmišljali o svojim velikim stomacima, gde im pupak dođe ko volovsko oko! Počeli su da brinu i kada jedu i šta jedu. Kod mene je važno da sve te devojčice, ako im je Bog dao fiziku, to moraju da istaknu”.

(Espreso/Blic)