in

Pukli MILIONE na svadbu, VENČANICA KAO IZ SNOVA, a Rozga USIJALA atmosferu!

Anja, ćerka kontroverznog biznismena Mila Đuraškovića, stala je juče na “ludi kamen” sa izabranikom Ognjenom, a na venčanje su, prema pisanju medija, potrošeni – milioni.

Dekoracija prostorija u kojima se održala svadba bila je pažljivo odabrana, dok je dominirala crvena boja, a cveća je bilo na pretek.

foto: Instagram

Anjina venčanica, koja nosi potpis Oskara de la Rente, ostavila je sve bez teksta, dok se mlada odlično zabavljala na svadbi održanoj u srpskoj prestonici.

Ćerka Mila Đuraškovića
foto: Instagram

Goste je zabavljala poznata hrvatska pevačica Jelena Rozga, a Anja se malo posle svadbe oglasila na društvenim mrežama.

– Beskonačna ljubav! – napisala je u opisu jedne slike.

– Svaki dan mi dokazuješ da zaista postoji ono “živeli su srećno do kraja života – navela je ispod druge fotke na društvenim mrežama.

Milo Đurašković, Specijalni sud, Miroslav Mišković
foto: Marina Lopicic

Milo Đurašković je, podsetimo, pre nešto više od pet doina osuđen, zajedno sa Markom Miškovićem, za zloupotrebe sa putarskim preduzećima i kruševačkom fabrikom maziva. On je osuđen na šest godina zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica u FAM-u i na dve godine zbog utaje poreza, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od sedam godina. Dužan je bio i da plati šest miliona dinara.

O Milovoj drugoj ćerki, Aniki, svojevremeno se naširoko pisalo i pričalo zbog potenciranja na materijalnim stvarima koje poseduje.

(Espreso/Blic)