in

Prvo je izgledao kao APOLON pa je postao OŽENJENI DEBELJUCA a sada se ponovo PROMENIO!

Foto: RTV Pink printscreen

Dejan Dragojević je posle kraha braka sa Dalilom Dragojević doživeo pravu transformaciju.

Nakon što ga je bivša žena prevarila pred milionskim auditorijumom i nastavila vezu sa Filipom Carem, Dejan je značajno promenio stajling, a svi su primetili i promenu u ponašanju.

Međutim, malo ko se seća kako je Dejan zaista izgledao pre svih rijalitija, čak i pre Dalile.

U toku gostovanja kod Ognjena Amidžića, sada već bivšem paru pušten je snimak sa venčanja. Dalila je plakala, a Dejan je gutao knedle i trudio se da zadrži suze.

– Kakav sam bio, kao pile neko malo – prokomentarisao je Dragojević.

Kako bi tek reagovao da je video svoju fotografiju pre nego što je ušao u “Parove” i pre nego što se zaljubio u Dalilu?

Podsetimo, Dejan i Dalila su se upoznali u rijalitiju “Parovi”, gde su imali burnu vezu, pa su često umeli da raskinu, ali i da se brzinom svetlosti pomire. Nedugo po izlasku su živeli u Beogradu u stanu koji su plaćali “na dan”.

Evo kako je Dejan nekada izgledao:

U Parovima je počeo vezu sa Dalilom pa se promenio i u fizičkom smislu.

Usledilo je venčanje sa Dalilom Mujić, a par je delovao srećno.

DEJANOV PUT

Dejana Dragojevića je publika imala priliku da upozna u toku pete sezone rijaliti šou programa „Parovi“, koji je tokom 2016. i 2017. godine emitovan na televiziji „Hepi“. On je tada u rijaliti ušao zajedno sa bratom Davidom, a njihovo učešće su obeležile česte svađe i rasprave zbog stvari koje su se događale u njihovom privatnom životu.

Nakon što je David započeo vezu s Aleksandrom Subotić, jaz među braćom se dodatno produbio. Dejan se zbližio sa „bosanskohercegovačkom Paris Hilton“, manekenkom i glumicom Dalilom Mujić, koja se predstavljala kao Dalila Moreno. Njihovu rijaliti romansu obeležile su žestoke svađe i ista takva pomirenja, a scena koje nisu namenjene mlađoj publici nije manjkalo. Pred sam kraj sezone rijalitija gde su se upoznati, usledila je velika svađa i raskid, ali su, da li zbog ljubavi ili zbog gledalaca, uspeli da se pomire.

Dalila je odnela pobedu, dok je Dejanu pripalo peto mesto. Njegov brat David je učešće završio na sedmoj poziciji.

Romansa između Dejana i Dalile nastavila se i posle rijalitija. Tokom leta tabloidi su redovno izveštavali o tome šta se među njima dešava. Najpre su se posvađali i raskinuli, a uveliko se pričalo o tome da čekaju prinovu. Tajno su se verili u Sarajevu, a potom u septembru 2017. godine izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem u beogradskoj opštini Zvezdara.

Nakon toga su zajedno ponovo ušli u novu sezonu „Parova“. Namera im je, kažu, bila da zarade dovoljno novca kako bi bez stresa započeli zajednički život. Premda su obećali da će jedno drugom biti najveća podrška, neretko su se pred kamerama svađali. Ipak, to nije moglo da im obezbedi prva mesta u ukupnom poretku i glavnu nagradu koja je pripala Nenadu Marinkoviću Gastozu. Dalila je svoje učešće u „Parovima“ završila kao drugoplasirana, a Dejan kao trećeplasirani takmičar.

Ušli su u Zadrugu u januaru 2020. godine, ali su preskočili ogradu i izašli iz rijalitija. Nakon toga, počeli su da snimaju videe za YouTube.

Podsetimo, Dalila i Dejan su u junu ove godine, nakon vantelesne oplodnje, objavili da su izgubili bebu.

– Plakala sam danima pre i posle toga, kao i tog dana. Kad smo poželeli da imamo bebu, krenuli smo na razne pretrage da vidimo da li ne možemo da se ostvarimo kao roditelji zbog nekih zdravstvenih problema ili je to od Boga. Sa nalazima je bilo sve okej, osim što je meni bio povišen nalaz štitne žlezde, ali ne previše, rekla je tada Dalila.

Dalila je nakon pobačaja napisala da im se srušio svet.

– Da, to je bio najlepši dan našeg života, dok nisu usledile komplikacije. Beta je prestala da raste… Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsrećniji na svetu, a par dana posle toga bili smo neko kome se svet srušio – priznala je tada Dalila.

Bonus video:

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)