in

PROMENA VREDNA DIVLJENJA! Sada svojim primerom pomaže svima koji imaju problem sa kilažom!

Bivša učesnica šoua ”Život na vagi” Nina Martina Korbar ne prestaje motivisati pratioce svojom transformacijom. Svojim primerom i savetima Nina i dalje pomaže onima koji muku muče sa suvišnim kilogramima. Ipak, ponekad i objavi neki detalj iz privatnog života, a najviše voli pokazati kako se obukla te tako često i dokazuje da još uvek pazi na svoju kilažu uz pomoć ishrane i vežbanja. Korbar je ovaj put objavila fotku na kojoj je u uskoj crnoj kombinaciji, a sve je ”začinila” dugom bledo-ružičastom košuljom.

Kako je ponosna na svoj izgled, objavila je čak dve fotografije, a ni jednu od njih nije ulepšala filterima ili Photoshopom. Inače, Nina je u najdebljoj fazi, pre 10 godina, imala čak 150 kilograma. “Jako puno vas zanima kako je izgledala moja najdeblja faza još pre šoua, neki nisu ni verovali da sam imala 150 kg, pa evo… odlučila sam podeliti fotke iz svoje najdeblje faze koje još niste videli… Leve fotke su uslikane pre skoro 10 godina kad sam imala 18 godina i 150 kg, a desne fotke su danas, odnosno kroz zadnjih godinu dana na kojima imam 87 kg.

foto: printscreen

Naišla sam na ove fotke slučajno neki dan na starom laptopu i iako sam svesna da sam to nekada davno bila ja, svejedno sam skoro pala u nesvest od šoka da sam to stvarno nekad davno bila ja.Koliko me samo ta kilaža ograničavala, koliko me obeležavala, ma neverovatno, uzela mi je veliki deo tinejdžerskih i studentskih dana, ali neka. Jako puno toga sam naučila, prošla, stekla sam veliko životno iskustvo i danas sam zahvalna na svemu jer sam danas ovde gde jesam, idem napred i samouvereno radim na sebi. Sve se može kad se hoće i kad se odluči, ali pravi oblik motivacije i podrške te razumevanje su jako bitan deo ovakve transformacije i puta”, naglasila je Nina Martina koja se ne srami svoje prošlosti jer joj je upravo ona temelj da svakim danom sve više radi na sebi i izgradi bolju sebe u budućnosti. Podsetimo, Nina je u šouu smršala 40 kg, a svoje pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštava o svom napretku. Ranije se pohvalila da je od ulaska u šou smršala čak 70 kilograma.

Bonus video:

Viral - Dijete


(Espreso/Večernji list)