in

PROHODALA GLUMICA KOJA JE UMALO OSTALA BEZ NOGE! Teška nesreća u DŽUNGLI, MEŠTANI JOJ POMOGLI!

Foto: Printscreen Instagram

Američka glumica Ešli Džad (53) prohodala je pet meseci nakon teške nesreće u kojoj je, zamalo, ostala bez noge.

Ešli Džad
foto: Printscreen Instagram

Na Instagram profilu Ešli je s pratiocima podelila detalje svog oporavka. U opisu objave napisala je kako nikada neće biti ista, ali da se veseli napretku jer je, do pre mesec dana, samo plakala kada bi na bilo koji način pokušala da pomeri “paralizovano” stopalo.

Niz snimaka koje je sada objavila potvrđuju napredak glumice za dva meseca terapije. Uz to, rekla je i kako nastavlja s hodanjem u prirodi.

Ešli Džad
foto: Printscreen Instagram

Džad je pre pet meseci mogla da umre ili da izgubi nogu da joj lokalni meštani nisu priskočili u pomoć kada je pala i teško se povredila u afričkoj prašumi.

Na društvenim mrežama tada je napisala da je pet sati provela u “istinskoj boli” na tlu prašume pre nego što su joj kosti vraćene u početni položaj. Meštani koji su joj pomogli morali su da je nose tri sata zemljanim putem, a onda šest sati da je voze motorom kako bi primila doktorsku pomoć.

Ešli Džad
foto: Printscreen Instagram

Glumica je u Kongo otputovala kako bi učestvovala u istraživačkom kampu koji se bavio majmunima bonoboima.

– Prijatelji. Bez moje braće i sestara iz Konga, moje unutrašnje krvarenje verovatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je doprinela nečemu što je dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje – napisala je glumica u objavi na Instagramu u kojoj se zahvalila svim pomagačima i opisala ih kao stinske heroje.

Ešli Džad
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ešli Džad je među prvim ženama koje su javno optužile filmskog mogula Harvija Vajnstina za sekusalno napastovanje.

Publici je poznata iz filmova “Vrućina” i “Dvostruka opasnost”.

Ešli Džad
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)