in

PRIORITETI! BRAK GOGE SEKULIĆ TRPI ZBOG POSLA, KARIJERA IM JE NA PRVOM MESTU: Žive u različitim DRŽAVAMA!

Goga Sekulić, Foto: Instagram printscreen

Pevačica Goga Sekulić rešila je da se u narednom periodu ne vraća kod supruga Uroša Domanovića u Švajcarsku, iako se on ne slaže s njenom odlukom. Pevačica je dogovorila nekoliko poslova zbog kojih je prinuđena da ostane u Beogradu radi realizacije svojih ideja, koje nemaju veze sa muzikom.

Goga Sekulić
foto: Instagram printscreen

Budući da više od godinu dana nije uzela mikrofo u ruke, Goga je dobila tri ponude u vidu marketinga za biznise. Po svemu sudeći, ona će prihvatiti nove poslove od kojih može dobro da se zaradi.

“Koliko god da Gogin brak trpi zbog poslovnih obaveza, ona i njen muž su prioritete postavili na prvo mesto. Iako im je teško da žive razdvojeno i viđaju se s vremena na vreme, oni su budućnost njihovog deteta stavili u prvi plan. Uroš u Cirihu ima razvijen posao koji ne može da ostavi i doseli se u Beograd, ali redovno obilazi Gogu i dete i za sada im je dobro”, rekao je izvor.

Goga Sekulić, Uroš Domanović
foto: Sonja Spasić

S druge strane, pevačicin sin Vasilij Andrej upisan je u vrtić u Beogradu, te ne želi da mu menja okruženje.

“Dete više od godinu dana svakodnevno ide u vrtić i uklopio se sa vršnjacima i vaspitačicama. Sekulićeva ne želi detetu da stvara traume i menja okruženje na koje se privikao”, rekao je izvor.

(Espreso / Nova S)